Právní rámec pro SEPA před schválením - Jedlička, Jan
Existencia jednotného vnútorného trhu. Potreba zjednotenia platieb. Charakteristika dvoch pilierov jednotného trhu platieb v EÚ: regulácia a samoregulácia. Časový harmonogram smernice. SEPA platobné inštrumenty, ich využitie klientmi. Očakávané prínosy a náklady. Zmena poplatkov.