Politika cestovného ruchu na Slovensku v spoločensko-ekonomických podmienkach rokov 1948 - 1989 - Piteková, Jana
Rôznorodosť názorov na politicko-hospodársky systém uplatňovaný na Slovensku v rokoch 1948 - 1989. Teória centrálne riadeného plánovaného hospodárstva, resp. prikazovacej ekonomiky. Teoretické a ideologické východiská skúmania politiky cestovného ruchu na Slovensku v rokoch 1948 -1989. Ponímanie služieb v podmienkach prikazovacej ekonomiky. Cestovný ruch v podmienkach centrálne riadeného hospodárstva. Politika cestovného ruchu v rokoch 1948 - 1989.