Marketingová komunikácia združení cestovného ruchu - Petrovaj, Miloš
Marketingová komunikácia ako najviditeľnejší nástroj marketingového mixu pre zabezpečenie informovanosti, propagácie cieľového miesta na trhu cestovného ruchu a tým aj prilákania návštevníkov. Úlohy miestnych a regionálnych združení cestovného ruchu. Činnosť združení cestovného ruchu v Severopovažskom regióne. Uplatňovanie marketingovej komunikácie v združeniach.