Zdokonaľovanie propagácie balíkov služieb v cestovnom ruchu - Staszewska, Jolanta
Využívanie marketingovej komunikácie v cestovnom ruchu v Poľsku. Propagácia balíkov služieb cestovného ruchu - východisko skúmania. Výsledky prieskumu realizovaného v rokoch 2005-2006 v Sliezskom vojvodstve. Vplyv propagácie na stimulovanie zákazníkov ku kúpe.