Vydanie novelizovanej podoby IAS 23 a ilustrácia aktivácie nákladov na prijaté úvery a pôžičky - Mokošová, Daša, 1979-
Problematika nákladov na prijaté úvery a pôžičky a ich aktivácia do obstarávacích nákladov špecificky vymedzených aktív. Ilustrácia prístupu na príkladoch k aktivácii nákladov na prijaté úvery a pôžičky, najmä ich stanovenie.