Sociálně psychologické aspekty stárnutí - Svobodová, Kamila
Rôznorodosť v chápaní staroby a starnutia. Sociálno-kultúrne vplyvy. Odchod do dôchodku a jeho vplyv na život jednotlivca. Psychologické aspekty starnutia. Duševná pohoda a pocity seniorov.