Slovenská vízia 2030: vedecký zborník alebo akčný dokument? - Bracjun, Anatolij
Reakcia autora na publikáciu o vízii Slovenska do roku 2030. Kritika dokumentu a odporúčania autora k napísaniu dokumentu o národnej vízii Slovenska. Slovenská ekonomika a spoločnosť nepotrebujú rozsiahle výskumné dielo, ale užší materiál s jasne definovaným praktickým účelom.