Povinné nemocenské poistenie a povinné dôchodkové poistenie samostatne zárobkovo činných osôb od 1. júla 2007 - Ruppová, Nataša
Vznik, resp. zánik povinného nemocenského a povinného dôchodkového poistenia samostatne zárobkovo činných osôb (SZČO). Základné poistné povinnosti SZČO. Minimálny a maximálny vymeriavací základ. Príklady vzniku povinného nemocenského a dôchodkového poistenia SZČO a platenie poistného na sociálne poistenie.