Trh práce v krajinách Európskej únie - Gerát, Ján
Základné informácie o právach občanov pri hľadaní a uchádzaní sa o prácu v členských štátoch Európskej únie. Pracovné prostredie krajín: Švajčiarsko, Španielsko, Portugalsko, Belgicko, Holandsko a Luxembursko Užitočné adresy a telefónne kontaktty.