Pracovný úraz vo firme - Podhradský, Miroslav
Návod pre zamestnávateľov čo robiť v prípade vzniku pracovného úrazu vlastného zamestnanca alebo zamestnanca iného zamestnávateľa na vlastnom pracovisku tak, aby si zamestnávateľ splnil svoje povinnosti vyplývajúce z právnych predpisov voči postihnutému zamestnancovi, štátnym orgánom a ostatným dotknutým osobám a aby zanedbaním niektorej z povinností si neprivodil finančný alebo iný postih.