Outplacement - Olexová, Cecília, 1976-
Outplacement ako jedna z možností ako zmierniť následky prepúšťania u pracovníkov. Vymedzenie pojmu a cieľa outplacementu. Služby, ktoré môžu byť zahrnuté do programu outplacementu. Zostavenie programu outplacementu personálnou agentúrou. Realizácia outplacementu.