Preferenčné regionálne obchodné dohody ako uprednostňovaný nástroj zahraničnoobchodnej politiky - Kosír, Igor
Presadzovanie preferenčných regionálnych obchodných dohôd (PROD) v medzinárodnom obchode. Pojem PROD v súlade s článkom XXIV GATT. Regionálny verzus globálny freetradizmus. Vývoj PROD vo svetovom hospodárstve. Regionálne usporiadania slobodného obchodu (Free trade arrangements). Slobodný obchod a preferenčné regionálne obchodné dohody. Funkcie a dosahy preferenčných regionálnych obchodných dohôd.