Správa o poskytnutej štátnej pomoci v Slovenskej republike za rok 2006
Bola vypracovaná na základe podkladov, ktoré predložili poskytovatelia štátnej pomoci. Hlavné tendencie vo vývoji poskytovania štátnej pomoci. Celkový objem štátnej pomoci v SR, výška poskytnutej štátnej pomoci (2000-2006). Poskytnutá štátna pomoc podľa účelov a kategórií pomoci. Horizontálna pomoc - regionálna pomoc, kultúra a záchrana kultúrneho dedičstva, malí a strední podnikatelia, obchod a export, pomoc na reštrukturalizáciu, výskum a vývoj, zamestnanosť, vzdelávanie, životné prostredie. Odvetvová pomoc. Pôdohospodárstvo.