Ekonomické aspekty liberalizácie kapitálových tokov - Mirdala, Rajmund
Pohľad na ekonomické aspekty liberalizácie kapitálových tokov a finančnej integrácie vzhľadom na ekonomický rast a volatilitu makroekonomických ukazovateľov. Vyjadrenie finančnej otvorenosti. Dôsledky liberalizácie kapitálových tokov. Štruktúra kapitálových tokov a jej aspekty. Podmienené efekty finančnej liberalizácie.