Poskytovanie podpôr z prostriedkov štátneho fondu rozvoja bývania - Chropovský, Ľudovít
Štátny fond rozvoja bývania bol zriadený zákonom Národnej rady SR pre financovanie štátnej podpory pri rozširovaní a zveľaďovaní bytového fondu v Slovenskej republike. Účely, na ktoré môže Štátny fond rozvoja bývania poskytnúť podporu. Druhy podpory. Podmienky poskytnutia podpory. Postup pri poskytovaní podpory. Vzory tlačív.