Poznámky k předmětu finančního leasingu - Blatný, Milan
Charakteristika finančného lízingu podľa českej legislatívy a podľa IAS/IFRS. Hmotný a nehmotný majetok. Lízingové zmluvy. Majetok individuálne určený.