Vývoj priestorovej štruktúry siete hotelov na území Bratislavy - Bučeková, Ingrid
Analýza a zhodnotenie vývoja rozmiestnenia hotelov na území Bratislavy podľa mestských častí a podľa koncentrických zón v rokoch 1975-2004, poukázanie na najväčšie koncentrácie hotelov na území Bratislavy a zdôraznenie špecifík priestorovej štruktúry hotelovej siete mesta. Analýza sa zameriava na ubytovacie zariadenia hotelového typu.