Aplikácia metódy Balanced Scorecard v podnikovej praxi - Gavurová, Beáta, 1972-
Význam strategického riadenia podniku. Podstata metódy Balanced Scorecard. Základné perspektívy metódy BSC: finančná, zákaznícka, interných podnikových procesov a perspektíva učenia a rastu. Hybné sily výkonnosti. Charakteristika jednotlivých perspektív metódy Balanced Scorecard. Systémové vylaďovanie podniku. Obmedzenia a bariéry BSC.