Vnitřní faktory ovlivňující malé a střední podnikání případová studie z Moravskoslezského kraje - Šebestová, Jarmila
Prezentácia výsledkov šetrenia v oblasti malých a stredných podnikov (MSP) v rámci riešenej výskumnej práce. Hlavným bodom je vymedzenie vnútorných faktorov, ktoré ovplyvňujú spôsob správania sa podnikateľských subjektov. V analýze sú využité štatistické metódy v deskriptívnej rovine - tvoriacej kvantitatívnu oblasť výskumu.