Existence procesu učení na umělém akciovém trhu - Hanousek, Jan
Proces učenia, ktorý je súčasťou experimentálnej ekonómie. Popis prirodzeného experimentu (systém objednávok kupónovej privatizácie). Definícia učenia sa. Empirické výsledky.