Integrace devizových trhů vybraných nových členských zemí Evropské unie - Komárková, Zlatuše
Obsahové vymedzenie devízového trhu (foreign exchange market). Identifikácia oblastí možných rizík ohrazujúcich stabilitu finančného sektora. Vývoj menových kurzov. Analýza finančnej integrácie. Beta-konvergencia. Sigma-konvergencia.