Riziká a ich poistiteľnosť - Krátka, Zuzana, 1968-
Cieľ poistenia - finančne nahradiť straty vzniknuté realizáciou poistených rizík. Vymedzenie pojmu riziko. Poistiteľnosť rizík. Zmeny v štruktúre poistných rizík. Riziko terorizmu. Riziko informačných technológií. Riziko vesmírnych technológií. Riziko požiaru.