Postrádame kursovou politiku? Dopad přizpůsobení běžného účtu na obchodovatelný a neobchodovatelný sektor v měnové unii - Šindel, Jaromír
Priebeh portugalskej vonkajšej nerovnováhy a jej korekcia. Charakteristika portugalskej ekonomiky. Vývoj menového kurzu v súvislosti s vonkajšou nerovnováhou. Prispôsobenie deficitu bežného účtu a neobchodovateľný sektor.