Technologická náročnost a zahraniční investice v konkurenční výhodě České republiky - Kadeřábková, Anna
Hodnotenie pozície Českej republiky pri rozvoji kvalitatívne založenej konkurenčnej výhody. Význam technologickej zmeny a kvalitatívnej konkurenčnej výhody. Technologická zmena, rast a konkurencieschopnosť. Zdroje konkurenčnej výhody. Hodnotový reťazec. Internacionalizácia produkcie a obchodu. Znalostne náročné aktivity zahraničných firiem.