Bezpečnosť potravín - Horňáková, Lucia, 1982-
Zvyšovanie kvality a bezpečnosti potravín a ochrana spotrebiteľa. Definície niektorých pojmov. Problémy s uplatňovaním spoločenskej zodpovednosti za kvalitu a bezpečnosť potravín. Legislatíva týkajúca sa kvality a bezpečnosti potravín v SR. Uplatňovanie medzinárodnej normy ISO 22000 - Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Inštitúcie slúžiace na ochranu bezpečnosti potravín.