G8 - politika za ostnatým drôtom - Pressburg, Adrian Peter
Vrcholná schôdzka predstaviteľov siedmich hospodársky najvyspelejších krajín sveta a Ruska. Problémy, ktoré sa rozoberali na summite. Odmietavý postoj demonštrantov ku globalizácii a nespravodlivému usporiadaniu sveta. G8 a súčasná situácia vo svete - G8 "priúzka" a málo reprezentatívna pre súčasný svet. Afrika ako veľký súčasný problém G8. Ekológia. Otázka emisií skleníkových plynov. Putin a Bush.