Představuje lidský kapitál konkurenční výhodu České republiky? - Matoušková, Zdeňka
Vymedzenie pojmu ľudský kapitál. Proces jeho tvorby a faktory, ktoré ovplyvňujú zmeny v nárokoch na ľudský kapitál. Meranie ľudského kapitálu. Fexibilita ľudských zdrojov. Analýza ľudských zdrojov v ČR.