Rizikový kapitál v rámci medzinárodného trhu kapitálu - Piovarči, Andrej
Rizikový kapitál v prostredí medzinárodného pohybu kapitálu a niektoré makroekonomické aspekty rizikového kapitálu. Interakcia rizikového kapitálu a akciových trhov. Leverage efekt. Prínos rizikového kapitálu k čisteniu trhu.