Nové logistické metódy a technológie uplatňované v manažmente dodávateľských reťazcov - Oreský, Milan, 1956-
Logistika a dodávateľské reťazce - definície. Odvetvie logistiky, rozvojový potenciál ekonomiky a environmentálne dosahy. Dopravné a logistické systémy a ich dosah na životné prostredie. Logistické metódy, technológie, techniky. RFID (Radio Frequency Identification) technológia a jej budúcnosť v logistike. Technológia RFID má už dnes široké možnosti využitia v celom materiálovom a tovarovom toku v rámci dodávateľských reťazcov.