Biznes uslugi v desjati novych stranach - členach Evrosojuza - Michalová, Valéria
Charakteristika a význam obchodných služieb. Podiel obchodných služieb na tvorbe HDP v nových členských krajinách Európskej únie. Medzinárodný obchod s obchodnými službami v nových členských krajinách EÚ.