Customer as a Key Factor in Marketing of Sport and Related Domains - Chebeň, Juraj
Význam a realizácia marketingu v oblasti športu a determinanty vplyvu na zákazníka. Segmentácia zákazníkov a využívateľov športových služieb a aktivít - môžu ovplyvniť marketingové rozhodnutia. Význam dobrého manažmentu a marketingu v športe pre úspešné podnikanie v oblasti športu, športových služieb, športových aktivít.