[Riadenie vzťahov so zákazníkmi] - Francová, Zuzana, 1971-
Recenzia na publikáciu Milana Oreského: Riadenie vzťahov so zákazníkmi. Publikácia prezentuje problematiku riadenia vzťahov so zákazníkmi na trhoch podnikateľských subjektov (Business-to Business) a problematiku riadenia vzťahov s kľúčovými zákazníkmi. Okrem logického a prehľadného teoretického rozpracovania problematiky obsahuje aj odporúčania, praktické postupy, príklady, prehľadné schémy a tabuľky.