Personality of a Teacher as a Motivational Factor in the Physical Education Teaching at Primary School - Chebeň, Dušan
Úloha učiteľa telesnej výchovy ako významného motivačného faktora vo vyučovacom procese telesnej výchovy na základných školách. Vzájomné pôsobenie učiteľa a študenta na hodinách telesnej výchovy na ZŠ na Slovensku, obzvlášť v regióne Nitra. Personálne kvality učiteľa a jeho autorita a popularita medzi študentami.