Právna regulácia a etika v reklame - Loydlová, Miroslava
História reklamy. Právna regulácia reklamy. Všeobecné požiadavky na reklamu podľa zákona o reklame. V akých prípadoch je prípustná porovnávacia reklama. Reklama zameraná na deti. Dozor nad dodržiavaním zákona o reklame. Etické zásady v reklame.