Elektronický panel vysokoškolských studentů - Svatoň, Ondřej
Elektronická forma komunikácie so študentmi. Rozvoj Studentpanelu ako moderného komunikačného prostriedku založeného na progresívnej technológii. Zapojenie študentov do panelu im umožňuje vyjadrovať svoje názory a postoje po celú dobu svojho štúdia. Súčasná štruktúra panelu a jeho budúcnosť.