Ako hodnotia vo Francúzsku výsledky neformálneho a neinštitucionálneho vzdelávania sa - Kočanová, Daniela
Charakteristika formálneho, neformálneho, neinštitucionálneho vzdelávania sa. Sústava francúzskeho vysokoškolského vzdelávania sa. Vývoj francúzskej vysokoškolskej legislatívy o hodnotení výsledkov neformálneho a neinštitucionálneho vzdelávania sa. Procedúra VAE. Portfólio ako nástroj hodnotenia.