Strategický rozvoj podniku a balanced scorecard - Baran, Dušan
Strategický rozvoj podniku pri uplatnení súčasných systémov manažmentu. Vymedzenie pojmu stratégia. Vízia, poslanie a ciele podniku. Proces strategického riadenia. Štruktúra podnikového prostredia. Úrovne riadenia, hierarchia stratégií. Manažérske systémy riadenia. Balanced scorecard ako manažérsky systém. Objasnenie a premietnutie vízie a stratégie do konkrétnych cieľov. Plánovanie a stanovenie zámerov a zladenie strategických iniciatív. Zdokonalenie strategickej spätnej väzby a procesu učenia sa.