Marketingovo riadená banka - Hasprová, Mária, 1970-
Narastanie konkurencie a potreba marketingového riadenia bánk. Zmeny na finančných trhoch. Decentralizovaná marketingová politika bánk. Manažment bánk pod tlakom rôznych faktorov, ktoré ho nútia meniť obchodné modely a stratégie. Úplná spokojnosť klienta ako spoločný cieľ každej banky. Presmerovanie organizácie z operačnej kultúry na marketingovú kultúru vo vnútri organizácie.