Vnútropodniková komunikácia - Elefant, Radovan
Transparentnosť komunikačnej štruktúry. Komunikačné kanály a komunikačný systém podniku. Horizontálna, vertikálna a diagonálna úroveň vnútropodnikovej komunikácie. Praktický príklad.