Výhľad vývoja kurzu dolár - euro - Neumann, Stanislav
Rok 2006 možno charakterizovať ako postupné oslabovanie dolára oproti euru s krátkodobými úsekmi korekcie na očakávané zvyšovanie kľúčovej úrokovej sadzby americkou centrálnou bankou (Fed) a vývoj ďalších faktorov globálneho ekonomického prostredia. Vplyv ekonomiky USA. Vplyv čínskej ekonomiky. Vplyv ekonomiky EÚ. Trh s ropou. Výhľad kurzu.