Interpodnikové vzťahy na trhu výrobnej sféry - Kita, Jaroslav
Charakteristika interpodnikových vzťahov. Interpodnikové vzťahy a nákupná politika podniku. Rozhodovanie podniku medzi nákupom alebo výrobou. Rozdelenie nákupov medzi niekoľkých dodávateľov. Podstata vzťahov s dodávateľmi. Analýza údajov z prieskumu, ktorý sa týkal organizácie, nástrojov, metód práce a názorov na funkciu nákupu, ktoré existujú v jednotlivých typoch podnikov na území Slovenska.