Riadenie ponuky - Kita, Pavol
Optimalizácia dodávateľského reťazca (SCM - Supply chain management). Ciele a prínosy optimalizácie dodávateľského reťazca vychádzajúceho z dopytu. Prispôsobovanie ponuky a ECR (Efficient consumer response). Štyri základné piliere koncepcie efektívnej reakcie na potreby spotrebiteľa (ECR): 1. Riadenie tovarových kategórií 2. Riadenie zásobovania 3. Technologická podpora riadenia ponuky 4. Plánovanie nákupu bez zásob.