Systémy výrobok - služba - cesta k udržateľnej spotrebe - Vokounová, Dana, 1962-
Aby naša civilizácia mohla v budúcnosti bez problémov existovať, malo by sa podľa organizácie UNEP využívať 10 percent z množstva zdrojov na 1 obyvateľa, ktoré v súčasnosti využívajú priemyselné krajiny. Potreba zamyslieť sa nad súčasným spôsobom života z hľadiska budúcich generácií. Pozornosť venovaná udržateľnej spotrebe. Jedným z riešení, ako dosiahnuť udržateľnú spotrebu sú tzv. systémy výrobok - služba. Príklady úspešného zavedenia systému výrobok - služba.