Podlinkové nástroje marketingovej komunikácie - Rubaninská, Kamila
V posledných rokoch sa dostávajú do popredia netradičné tzv. podlinkové (below-the-line) nástroje marketingovej komunikácie. Ide o sponzoring, Product placement, Event-marketing, multimediálna a interná komunikácia. V príspevku sú popísané možnosti využitia jednotlivých nástrojov z teoretického, ako aj praktického hľadiska. Podlinkové nástroje marketingovej komunikácie budú udávať trendy v budúcnosti pre svoju schopnosť prispôsobiť sa požiadavkám a potrebám individuálnych zákazníkov.