Každá zásielka je urgentná - Pokojná, Katarína
Úloha operačného manažéra v prepravnej firme DHL Express. Kontrola operačných nákladov a riadenie ľudí. Postupné prepracovanie pracovníkov do kľúčových pozícií. Požiadavky na operačného manažéra.