Vývoj na domácich finančných trhoch v priebehu roku 2006
Vývoj na domácom peňažnom trhu - obchodovanie na peňažnom trhu, vývoj úrokových sadzieb peňažného trhu, referenčné banky a ich postavenie, aktivity NBS na peňažnom trhu, trh krátkodobých štátnych cenných papierov. Vývoj na devízovom trhu - charakteristiky obchodovania na domácom medzibankovom devízovom trhu. Vývoj na kapitálovom trhu - primárny trh s cennými papiermi, sekundárny trh s cennými papiermi a s akciami.