Makroekonomická výkonnosť slovenskej ekonomiky v rokoch 1996-2006 - Haluška, Ján
Makroekonomická výkonnosť slovenskej ekonomiky - meraná veľkosťou vytvoreného reálneho HDP - sa v rokoch 1996-2006 sústavne zvyšovala. Nezvyšovala sa rovnomerne, možno hovoriť o troch odlišných obdobiach - agregátny dopyt a ekonomický rast v rokoch 1996-1998, 1999-2002, 2003-2006. Vývoj reálneho HDP.