Štruktúra zaistených fondov v SR - Vávrová, Andrea
Základné skupiny zaistených fondov na Slovensku. Banka sama tvorí štruktúru produktu. Banka vystupuje len ako sprostredkovateľ. Banka vystupuje ako obchodník produktmi. Príklad zostavenia vlastného portfólia. Výnos zo zaistených fondov. Všeobecné alternatívy investovania do zaistených fondov. Výhody a nevýhody zaistených fondov.