Globální zásobování má výhody, ale i rizika - Cempírek, Václav
Porovnanie logistiky vo vnútroštátnom a medzinárodnom obchode. Medzinárodné prepravné reťazce závislé na presnom plánovaní a integrácii zasielateľských a dopravných firiem. Požiadavka väčšej ochrany tovaru v medzinárodnej preprave. Výhody globálneho zásobovania. Nevýhody globálneho zásobovania.