Logistický trh stále roste
Nárast logistických priestorov v strednej a východnej Európe v posledných rokoch. Kľúčová úloha priemyselnej výroby zameranej na export a zvýšená spotreba. Európske krajiny s najväčším podielom na logistikých priestoroch. Problematika cien za prenájom skladovacích priestorov. Český logistický a priemyslový trh.